Cafetto cleaning collection

11.50

Met de Cafetto Cleaning Collection heb je alles in één keer in huis om je espressomachine een maand lang schoon te maken en te onderhouden. Alle producten zijn per portie verpakt, wat het schoonmaken snel en gemakkelijk maakt. De cleaning kit bevat:

  • 4 x EVO® Espresso Machine Cleaner 5g sachets (Zetgroepreiniger)
  • 1 x MFC® Powder Eco 10g sachet (Alkaline Melkreiniger)
  • 1 x Renew Descaler 25g sachet (Ontkalker)

Met deze cleaning kit maak je jouw espressomachine grondig schoon zonder deze te beschadigen. Daarnaast zijn Cafetto reinigingsmiddelen veilig voor mens en natuur.

Artikelnummer: E27011 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Als je een koffieliefhebber bent die graag geniet van een heerlijke espresso of cappuccino, is het onderhouden van je espressomachine erg belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat de machine vrij blijft van de oliën en gemalen koffieresten. Als deze producten achterblijven in de machine, heeft dit invloed op de smaak van je espresso.

Espressomachine reiniging Cafetto

Consistentie is erg belangrijk bij het zetten van de perfecte koffie. Olie en koffieresten verstoren deze consistentie en veroorzaken dat je iedere keer weer een ander resultaat krijgt. Om dit te voorkomen, gebruik je wekelijks de EVO® espressomachine reiniger. Dit snel-oplosbare poeder laat geen resten achter waardoor spoelen niet nodig is en hij lost ook nog eens koffievlekken op! Naast gemalen koffieresten en oliën vormt kalkaanslag een gevaar voor jouw espressomachine. Kalk is een stof die van nature in water aanwezig is. Het is niet gevaarlijk voor de gezondheid, maar het kan apparaten waar water doorheen stroomt wel aantasten. Om kalkaanslag in je espressomachine te voorkomen, ontkalk je de machine gemakkelijk met de Renew Descaler.

Beste poeder voor melkreiniger

Als je graag een cappuccino of andere koffie met melkschuim drinkt, is het ook belangrijk om de stoompijp goed te reinigen. Zo voorkom je dat melkresten aangekoekt op het stoompijpje achterblijven. De MFC® reiniger verwijdert de vetten uit de melk, voorkomt aangekoekte melk en bacteriegroei op de stoompijp.

Extra informatie

Producten

EVO® Espresso Machine Cleaner: zetgroepreiniger
MFC® Powder: alkaline melkreiniger
Renew Descaler: ontkalker

Soort

Reinigingspoeders

Inhoud

EVO® Espresso Machine Cleaner: 4 x 5 g zakjes
MFC® Powder: 1 x 10 g zakje
Renew Descaler: 1 x 25 g zakje

Te gebruiken voor

Aluminium, messing, roestvrij staal